dimarts, 10 de novembre del 2009

FUTBOL CATALUNYA i BOULLABAISSE.

 

 

 


Ahir dilluns els nostres comentaris van ser: un de breu sobre la Boullabaisse que va fer el Jaume,perquè en aquestes qüestions millor es no parlar i menjar o sigui, que la pròxima boullabaisse la tastem els tres.
Després ens varem centrar en el seleccionador de Catalunya, Johan Cruiff.
Per unanimitat ho hem aplaudit,perquè Catalunya necessita ressò internacional,i Cruiff ens el donara. I lo de que parla o no català.... mireu el entén, es suficient. I no oblidem que el nostre insigne mestre Casals en casa li deien Pablo.
Catalunya no esta per fer fàstics a persones que el seu prestigi ens vagi col·locant als mitjans mundials de comunicació. Felicitem al president de la Federació Catalana per el encert. I per acabar, ara que en els diaris esta de moda els semàfors.Nosaltres li posem un DE VERMELL al periodista Pere Escobar que dia a dia amb col·laboració del Emilio Perez de Rozas estan fen una creuada personal ¿o no? contra Laporta i ara a Cruiff. Escobar ja ho va dir ahir que seguiran totes les pistes per saber el que cobrara Cruiff. Escobar sota la pell de ovella es veuen els peus de qui en definitiva o et paga o et dona cancha a la radio publica de Catalunya i que paguem tots.
Posted by Picasa